How بیوگرافی سارا باقری can Save You Time, Stress, and Money.
How بیوگرافی سارا باقری can Save You Time, Stress, and Money.
Blog Article
مطالب پزشکی و دارویی صرفا جنبه ی اطلاعات عمومی دارند و برای اقدام عملی فاقد اعتبار می باشند .
اما “افرا” اولین تجربه ی او در یک سریال پرمخاطب بود. او در مورد این تجربه میگوید: “بازی در این سریال برای من تجربه ی بسیار ارزشمندی بود. از همکاری با آقای توفیقی و سایر عوامل سریال خیلی چیزها یاد گرفتم.” باقری به نقش خود در سریال “افرا” هم اشاره میکند و میگوید: “نقش مائده دختری بود که با چالشهای زیادی در زندگی روبرو بود. من سعی کردم با تمام وجود این شخصیت را بازی کنم و امیدوارم که مخاطبان از آن راضی بوده باشند.”
او با فیلم های «مارال»، خون بها و فیلم سوگند وارد سینما شده و با سریال هیولا به کارگردانی مهران مدیری وارد نمایش خانگی شده است.
سارا باقری در کنار مادرش طاهره اسماعیلی سارا باقری در بسیاری از پروژههای هنری خود با پدرش، قدیر باقری که تهیهکننده و کارگردان است، همکاری کرده است.
درباره ما تماس با ما تبلیغات دعوت به همکاری کپی از مطالب سایت حرف تازه در سایتهای دیگر علی الخصوص سایتهای خبرخوان غیرمجاز می باشد.
خبری دیدنی ها ورزش دانستنی ها فیلم کوتاه آموزشی سیاسی علم و تکنولوژی شنیدنی حیات وحش
صفحه اینستاگرام سارا باقری با آدرس اینترنتی _sarabagherii@ در دسترس عموم قرار دارد.
خانه چهره ها بیوگرافی هنرمندان بیوگرافی سارا باقری و همسرش + تصاویرو زندگی شخصی
مدیوم تلویزیون اینجا کلیک کنید برایم جذاب است به این خاطر که مخاطب زیادی از هر قشری دارد اما از سویی خیلی نگاهم به سینما است و منتظرم در این عرصه هم تجربه کسب کنم
گنج سکّههای طلایی ۱۵۰۰ ساله در یک «خانۀ سوخته» هزارساله کشف شد مطالب بیشتر
داستان این مجموعه روایت از یک دانشجو می باشد، که در راه زندگی با ماجراهایی روبهرو میشود، که قبل از این تجرب آن را نداشته و این ماجراها با تغییراتی در زندگی وی همراه است.
این سریال به کارگردانی بهرنگ توفیقی و تهیه کنندگی مشترک محمد کامبیز دارابی و مجید مولایی است که برای پخش در شبکه اول سیما آماده می شود.
نقش مائده از نظر رفتاری یک جاهایی لجباز بودنش و اینکه هم می خواهد احترام بزرگترش حفظ شود و هم اینکه از خواسته اش کوتاه نمی آید به من نزدیک بود.
عکس؛ سفر در زمان؛ «مرد مصری در حال سیگار کشیدن بر فراز اهرام ثلاثه»؛ سال ۱۳۶۰